Aanwezig in Spanje voor afspraken:

11-03-2024 tot 08-04-2024

12-06-2024 tot 07-07-2024

28-08-2024 tot 25-09-2024

A Body and Soul community for happy, free and open-minded people

Stel jezelf open voor liefde.

Wij zijn ervan overtuigd dat jij voorbestemd bent om je mooiste liefdevolle leven te leiden.

Vol vertrouwen, vol liefde voor jezelf en de mensen om je heen, dat je passie kunt voelen, dat je gelukkig wakker wordt en dat je dankbaarheid voelt voor het leven dat je leeft.

Wij doen niets liever dan jou weer in contact brengen met de liefde. Om je weer verbonden te laten voelen met jezelf. Bewegen om je open te stellen voor liefde. Omdat je dat nodig hebt. Net als iedereen. En je verdient het.

Tantra in Spanje

 

Wij zijn onze droom steeds verder aan het invullen. Naast een mooi Tantra centrum in Wormerveer hebben we nu ook een hele mooie plek in Spanje waar je terecht kan voor sessies. Wil je/jullie een Tantra ervaring koppelen aan een fijn verblijf onder de Spaanse zon dan is dat vanaf nu mogelijk.

 

 

Kom je alleen en wil je fijne individuele sessies koppelen aan een korter of langer verblijf, dan kan dat. Wil je als koppel even helemaal weg uit je dagelijkse omgeving en tijd nemen voor elkaar, kom langs en kom met tantrische sessies de liefdesbatterij opladen of jullie liefde vieren.

 

We leveren maatwerk dus als er wensen zijn neem dan contact met ons op.

Wil je overnachten? Dat kan. Voor 25€ p.p.p.n. hebben we een slaapplek voor je 

 

 

Op een half uurtje van de luchthavens Alicante of Murcia ligt onze villa verscholen tussen de citrusvelden. Ervaar de rust en zoek de drukte op wanneer je die wenst. Of kom lekker tot jezelf bij het zwembad. Steden en strand liggen op een half uurtje rijden en vanuit onze locatie ligt ook Andalusië aan jullie voeten

Tantra Monte Vista, zoals we onze activiteiten in Spanje noemen, ligt net buiten het dorp La Murada. Een echt authentiek Spaans dorp waar alle noodzakelijk winkels en restaurants aanwezig zijn. Een dorp waar je goed kan oefenen met de Spaanse taal en waar Engels nog niet overal verstaan wordt.

A Body and Soul community for happy, free and open-minded people

AGENDA Spanje

Tantrische Café

Tijdens het Tantrisch Café ontmoet je gelijkgestemden op een mooie vrijgelegen plek. Op het terras of in de tuin van onze villa is er een mogelijkheid om anderen te ontmoeten, mooie verbindingen aan te gaan, een praatje te maken, te dansen of te masseren. Op een afgestemde manier die op dat moment passend voor je is. Zo lang alles in afstemming is met de andere personen die er zijn, is niets te gek, ben jezelf!

Meenemen: grote handdoek en omslagdoek. En andere zaken die je denkt nodig te hebben voor een leuke middag

 

Kashmirische massage

Na de uitleg en het vormen van tweetallen masseer je elkaar door middel lange strijkingen over het lichaam. Als een soort meditatie. Het gaat niet om het DOEN. Er is GEEN DOEL. Het gaat om aanraking zonder oordeel. Als een soort dans over het lichaam, wat een diepe verbinding in jezelf kan geven als ontvanger en gever en naar elkaar.
Meenemen: grote handdoek en omslag doek.

Tantra massages

Wil je individueel of als koppel een fijne Tantra massage ontvangen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Kom je alleen dan zijn de kosten €80 voor 1 uur, kom je samen dan zijn de kosten €100 voor 1 uur. 

Zijn er speciale wensen dan bespreken we de mogelijkheden en proberen we deze zo goed mogelijk als maatwerk in te vullen.

Tantra Monte Vista

Los Randeros

03315 La Murada - Orihuela

mail: tantramontevista@gmail.com

phone: (+34) 664200169

 

30 minuten vanaf vliegveld Alicante