Sacred Union Ritual voor koppels (2:2)

2 practitioners

Sacred Union Ritual voor koppels ( 2 : 2 - 2 practitioners)

Dit ritueel is een echte aanrader voor alle koppels die zich op een intieme en sensuele manier willen (her)verbinden.

Jullie krijgen een veilige ruimte aangeboden waar je jezelf kunt laten gaan en in je verlangens kunt duiken, in de wetenschap dat je partner zich in een parallelle ervaringswereld bevindt.

Na het ontvangen van een langzame en delicate Tantrische massage om jullie sensuele energie individueel op te wekken, zullen we jullie vervolgens begeleiden om samen het pad naar nieuwe gedeelde erotiek te vinden.

Alleen geleid door de uitdrukking van je behoeften en verlangens op dit moment, zonder enige intentie en zonder doel om iets te bereiken, zullen jullie worden ondersteund om nieuwe inprints van je/jullie intimiteit te (her)vinden.

We zullen jullie uitnodigen om te proberen andere paden te nemen die je geleidelijk in staat zullen stellen om je Liefde te vinden of te versterken in gedeeld plezier en versterkt vertrouwen.

We zullen jullie begeleiden om nieuwe speeltuinen te verkennen, met behulp van hulpmiddelen of technieken om jullie te helpen jullie intieme leven te intensiveren.

Na de massage heb je de tijd om de sessie af te ronden volgens jullie keuze, hetzij door samen jullie intimiteit te vinden of door de ervaring te verlengen en het advies en de ondersteuning van ons op te volgen.

Dit unieke ritueel voor koppels is een uitstekend en ongewoon cadeau-idee. Maar vergeet niet dat het alleen een mooie en onvergetelijke ervaring zal zijn als jullie het er allebei volledig mee eens zijn.

RITUALS - vrouwelijke en/of mannelijke masseurs mogelijk Duur uitvoering
Sacred Union Ritual voor koppels (2:2) 2 uur 340 2 masseurs op futon