Massages en Rituelen

Bewust Zijn biedt verschillende soorten massages en rituelen aan voor jou als individu en aan koppels. Dit varieert van de klassieke Tantra massage en specials (one way touch) tot een Sacred Union Ritual waarbij interactie met de bodyworker kan ontstaan. (two way touch).
Onze activiteiten zijn ervoor om je meer op intieme wijze te verbinden met jezelf en elkaar.


Zie de volledige informatie op de specifieke pagina's en maak een keuze die bij jou past:

Er zal tijdens onze sessies geen orale seks of geslachtsgemeenschap zijn.

Orgasmes en ejaculaties zijn niet het doel van de massage.
JUIST niet.
Het gaat erom om de opgedane energie te verspreiden in jouw lichaam voor jouw welzijn en heling.

De Tantra-massages en Rituals worden gegeven door deels ongeklede masseurs

 

voor afspraken die eindigen of starten na 18.00 uur geldt een toeslag van 25€ per uur

MASSAGES (one way touch only) vrouwelijke en/of mannelijke masseur mogelijk Duur Prijs uitvoering
Klassieke tantra massage vanaf 1 uur 120 per uur 1 masseur op futon
Klassieke tantra massage Special 1,5 uur 180 1 masseur op futon
Klasieke tantra massage voor koppels 1,5 uur 240 1 masseur op futon
Klasieke tantra massage voor koppels 2 uur 300 2 masseurs op futon
Klassieke Duo massage 1,5 uur 240 2 masseurs op futon
Lomi Lomi massage 1 uur 90 per uur 1 masseur op tafel
Ontspanningsmassage 1 uur 90 per uur 1 masseur op futon
RITUALS - vrouwelijke en/of mannelijke masseurs mogelijk. Two way touch in afstemming. Duur Prijs uitvoering
Sacred Union Ritual individueel (1:1) vanaf 1,5 uur vanaf 220 1 practitioner op futon
Sacred Union individueel (1:2) vanaf 1,5 uur vanaf 240 2 practioners op futon
Sacred Union Ritual voor koppels (2:1) 2 uur 320 1 practitioner op futon
Sacred Union Ritual voor koppels (2:2) 2 uur 340 2 practitioners op futon

Massage menu

Klassieke Tantra Massage (1 of 2 masseurs)

Met onze Klassieke Tantra Massage creëren we een ruimte om jouw sensualiteit uit te breiden zodat je volledig bewust wordt van je lichaam. Wij helpen je om spanningen en blokkades los te laten, waardoor je energie weer vrij door je lichaam kan stromen.

Een van de belangrijkste ideeën van de Tantra Massage is om je eigen seksuele energie op te wekken en te verhogen en te integreren in je leven.

De flow van de massage is elke keer anders en volgt geen vast patroon.

Met getrainde intuïtie begeleiden we je in een diepe ontspannen staat van ZIJN. 

Eerst heb je een gesprek met de masseuse of masseur waarin de intentie, duur en grenzen van de massage worden besproken.
De massage wordt gegeven op een futon op de vloer.

 

Mogelijke toevoegingen aan de klassieke tantra massage (Specials)

Tantra heeft een sterk fysieke component. Het uitgangspunt daarbij is dat de seksuele energie zich opbouwt langs de ruggengraat en vanaf daar kan stromen naar elk lichaamsdeel. Meestal blijft de seksuele energie echter beperkt tot de geslachtsdelen. Door een drukpuntenmassage van het lichaam kan deze energie beter door het lichaam stromen.  Deze wordt gevoeliger. Het resultaat van een de-armouring is dat je meer bewustzijn en (harts)verbinding hebt. Je kan beter keuzes maken wat bij je past.

Naast de de-armouring van het lichaam kan deze drukpuntenmassage ook worden toegepast op de geslachtsorganen: Lingam-, Yoni en Anale- de-armouring dus. 

 

Yoni massage

Yoni is het Sanskriet woord voor vulva of vagina, en het vertaalt zich ruwweg als 'heilige grot' of 'heilige ruimte'.

Yoni massage is een vorm van een sensuele massage die tot doel heeft mensen te helpen zich comfortabeler te voelen in zichzelf door hun relatie met hun lichaam te verkennen en te ontwikkelen.
Een Yoni massage is altijd gecombineerd met een algehele lichaamsmassage en een bekkenbodem drukpuntenmassage en zal altijd op jouw tempo gaan.
Ook zal er aandacht zijn voor jouw contact met je baarmoeder. Hier zit namelijk de KRACHT van elke vrouw.

Een Yoni hoort geen pijn te doen. De Yoni is een spier en net zoals in andere spieren kunnen er opgeslagen (vaak emotionele) spanningen aanwezig zijn. Hierdoor kan het contact met het eigen lichaamsdeel verstoord zijn. Dit is jammer, want dit vermindert het seksueel genot en hierdoor ook het genieten van de fijne sensaties en levensenergie die de Yoni jouw kan geven.
Een yoni de-armouring kan je hierbij helpen. 

Voor de massage zal de masseur of masseuse een gesprek met je hebben over jouw wensen en grenzen. Wij zullen deze altijd respecteren. Niets gebeurt zonder jouw goedkeuring. 

 

Lingam massage

De Lingam, Penis, Cock, Lul, enz kan veel genot bieden voor jezelf en je partner, tenzij de relatie hiermee verstoord is.

We merken dat er veel schaamte, taboe en misverstanden zijn over de Lingam. Hierdoor is er weinig bekend over de mogelijkheden en het werkelijke plezier die hij je kan bieden naast kinderen krijgen. Zoals:

  1. Je (levens)energie te vergroten
  2. Je (zelf)liefde te vergroten
  3. Om te helen

Wij helpen jou hierbij!
Naast praktische informatie geven wij een (de- armouring) massage waarin we je uitnodigen om met al jouw aandacht in jouw bekken gebied te zijn. Na een bekken/ drukpunten massage zullen wij jouw Lingam met ervaren intuïtie en respect aanraken zodat jij helemaal op zoek kan gaan naar jouw gevoel van ontspanning en genot. Dit mag jij dan expressie geven in je lichaam. Wij zullen je hierbij helpen door ademhalingsoefeningen en elk gevoel, emotie of beweging dat opkomt verwelkomen.
Lichaam en geest worden zo met elkaar verbonden. Het vergroot het gevoel van sensualiteit en contact met jouw lichaam waardoor je veel meer sensualiteit, energie en bewustzijn in jouw leven kan brengen.

 

Anale de-armouring / massage

In de anus bevat de grootste concentraties zenuwen van het lichaam.
Onze ontspannende bekkenbodem- en anale massage kan zowel helend als plezierig zijn. En geeft je ruimte voor meer sensualiteit, nieuwe ervaringen en transformaties.

De Massage van de "Heilige Plek" is een manier om anaal genot te produceren en geeft mannen een verhoogd gevoel van welzijn.
Een meer ontspannen anus geeft meer ontspanning en flexibiliteit in het leven.
Zowel voor de man als ook voor de vrouw.

We beginnen de Prostaatmassage met een massage van de billen (het stimuleren van het seksuele chakra). Na een bekkenbodemmassage gaan we over op een zachte massage van de rozet en dringen uiteindelijk langzaam en zachtjes door in je anus.

Op deze reis naar de diepten van je lichaam ondersteunen we je door te ademen op een manier die je in staat stelt om te ontspannen en te genieten .

 

Lomi Lomi massage

Een Lomi Lomi massage is meer spiritueel dan een gewone massage.  De massage begint met een klein gebed om de connectie te voelen die bij de traditie hoort.  Kenmerkend voor Lomi Lomi is dat het masseren vooral met de onderarmen gebeurd.  Door in een rustig ritmisch tempo de massage uit te voeren kun je dit vergelijken met de golven van de oceaan. In de flow van het moment.

 

Lomi Lomi werkt transformerend en brengt diepe ontspanning:

  • Lomi Lomi kan op mentaal niveau helpen bij een laag zelfbeeld, stress of trauma
  • Op fysiek niveau kan het spierpijn verlichten, de bloedsomloop stimuleren en het afvoeren van gifstoffen
  • Op spiritueel niveau helpt Lomi Lomi om een diepere staat van bewustzijn te ervaren

En vooral ontspanning!!

 

Klassieke Tantra Massage voor koppels (1 of 2 masseurs)

Veel koppels bezoeken ons om hun sensualiteit op een andere manier te ervaren en te beleven. Voor de meesten van hen is het een compleet nieuwe ervaring om hun partner aangeraakt te zien door een vreemde. In een veilige en warme ruimte kan iedereen genieten van de aanraking, wetende dat hun partner vergelijkbare sensaties ervaart.

Het is een geweldige ervaring van vertrouwen en openheid die kan leiden tot nieuwe manieren om naar jullie sensualiteit en jullie relatie te kijken. 

Door je massage in dezelfde ruimte te ontvangen, hoor en voel je de emoties van je partner zonder dat je hem/haar zelf aanraakt. Dit kan voor veel koppels erg opwindend zijn. Aan het einde van de massage hebben jij en je partner een speciale tijd om samen te komen.

De meeste paren die deze vorm van massage hebben ervaren, beschrijven het als een emotioneel intense reis die een blijvende indruk achterlaat.

 

Klassieke DUO Tantramassage

Wil jij gemasseerd worden door 2 masseurs, dan is dat ook mogelijk. Vier handen tegelijk op jouw lichaam. Hierbij mag jij de keuze maken of je door twee vrouwen, twee mannen of één vrouw én één man gemasseerd wordt.

 

Ontspanningsmassage

Vind je het spannend om aangeraakt te worden? Is jouw vertrouwen weg in het contact met een ander? Ben je onzeker? Liefde en verbondenheid zijn basis behoeftes van de mens, maar soms is het moeilijk om je geliefd en verbonden te voelen.
Deze massage brengt je weer terug bij jezelf en geeft je het gevoel van totale ontspanning.

Rituals menu

Sacred Union Ritual Individueel ( 1 : 1 )

Tijdens dit ritueel werken we met iedereen die ondersteuning zoekt bij het verkennen van één of meer aspecten van hun seksualiteit.

In plaats van te vertellen wat je kan doen werken we voornamelijk met het lichaam, intimiteit, eros, emotie en geest. We gebruiken de kracht van plezier en aandacht als hulpmiddel voor genezing en transformatie.

De belangrijkste gebruikte methodes zijn beweging, ademhaling, aanraking, lichaamsbewustzijn, toestemming en seksuele vaardigheden. We begeleiden je door sensuele, seksuele en erotische ervaringen op een veilige en niet-oordelende wijze. We dragen actief bij aan je ervaring en ondersteunen je in je persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn.

Er zal tijdens onze sessies geen orale seks of geslachtsgemeenschap zijn

De sessies zullen elke keer anders zijn.
Dit komt doordat de focus elke keer anders zal zijn.
Deze kan bv. liggen op het lichaam, op coaching, op interactie en wederzijdse verkenning, op bewustwording, energie, overgave, Sjamanisme, massage en veel meer.
Dit is waarom we voor de sessie naar jouw wensen, grenzen en intentie zullen vragen.
Meestal combineren we meerdere methodes en vaardigheden om er optimaal voor jou te kunnen zijn. Welke deze zullen zijn, zullen afhangen van jouw wensen en de mogelijkheden van jouw practitioner..

 

Sacred Union Ritual voor koppels ( 2 : 1 - 1 practitioner)

Deze sessie opent een ruimte voor jullie als koppel om nieuwe manieren te ontdekken om elkaar sensueel aan te raken en met elkaar te verbinden.

Met de inspiratie van de practitioner worden jullie spelenderwijs door de massage geleid op een sensuele tantrische manier, waarbij jij je partner met haar of hem verwent.

Aan de ene kant heb je de mogelijkheid om meer te weten te komen over Tantra Massage. Aan de andere kant kan er een nieuwe wereld van sensuele en seksuele ervaringen opengaan waar je je partner met aandacht, liefde, helderheid en adoratie kunt benaderen.

Binnen het trio is er een bijzondere mogelijkheid om seksualiteit op een nieuwe manier te ervaren, met een andere balans tussen geven en ontvangen. Als trio kunnen we toegang krijgen tot meer creativiteit en gevoeligheid voor onze ware gevoelens en verlangens en dit in de stroom van het ritueel brengen.

Er zal tijdens onze sessies geen orale seks of geslachtsgemeenschap zijn

Na de massage heb je de tijd om de sessie af te ronden volgens je keuze, hetzij door samen je intimiteit te vinden of door dit samen te blijven verkennen met de steun van je practitioner.

Ontdek nieuwe mogelijkheden bij ons en ervaar jouw sensualiteit, seksualiteit en verlangen.

 

Sacred Union Ritual voor koppels ( 2 : 2 - 2 practitioners)

Dit ritueel is een echte aanrader voor alle koppels die zich op een intieme en sensuele manier willen (her)verbinden.

Jullie krijgen een veilige ruimte aangeboden waar je jezelf kunt laten gaan en in je verlangens kunt duiken, in de wetenschap dat je partner zich in een parallelle ervaringswereld bevindt.

Na het ontvangen van een langzame en delicate tantrische massage om jullie sensuele energie individueel op te wekken, zullen we jullie vervolgens begeleiden om samen het pad naar nieuwe gedeelde erotiek te vinden.

Alleen geleid door de uitdrukking van je behoeften en verlangens op dit moment, zonder enige intentie en zonder doel om iets te bereiken, zullen jullie worden ondersteund om een nieuwe kaart van je intimiteit te herdefiniëren.

We zullen jullie uitnodigen om te proberen andere paden te nemen die je geleidelijk in staat zullen stellen om je Liefde te vinden of te versterken in gedeeld plezier en versterkt vertrouwen.

We zullen jullie begeleiden om nieuwe speeltuinen te verkennen, met behulp van hulpmiddelen of technieken om jullie te helpen jullie intieme leven te intensiveren.

Na de massage heb je de tijd om de sessie af te ronden volgens jullie keuze, hetzij door samen jullie intimiteit te vinden of door de ervaring te verlengen en het advies en de ondersteuning van jullie beoefenaars op te volgen.

Dit unieke ritueel voor koppels is een uitstekend en ongewoon cadeau-idee. Maar vergeet niet dat het alleen een mooie en onvergetelijke ervaring zal zijn als jullie het er allebei volledig mee eens zijn.