Sacred Union Ritual voor koppels (2:1)

1 practitioner

Sacred Union Ritual voor koppels

Deze sessie opent een ruimte voor jullie als koppel om nieuwe manieren te ontdekken om elkaar sensueel aan te raken en met elkaar te verbinden.

Met de inspiratie van de practitioner worden jullie spelenderwijs door de massage geleid op een sensuele tantrische manier, waarbij jij je partner met haar of hem verwent.

Aan de ene kant heb je de mogelijkheid om meer te weten te komen over Tantra Massage. Aan de andere kant kan er een nieuwe wereld van sensuele en seksuele ervaringen opengaan waar je je partner met aandacht, liefde, helderheid en adoratie kunt benaderen.

Binnen het trio is er een bijzondere mogelijkheid om seksualiteit op een nieuwe manier te ervaren, met een andere balans tussen geven en ontvangen. Als trio kunnen we toegang krijgen tot meer creativiteit en gevoeligheid voor onze ware gevoelens en verlangens en dit in de stroom van het ritueel brengen.

Na de massage heb je de tijd om de sessie af te ronden volgens je keuze, hetzij door samen je intimiteit te vinden of door dit samen te blijven verkennen met de steun van je practitioner.

Ontdek nieuwe mogelijkheden bij ons en ervaar jouw sensualiteit, seksualiteit en verlangen.

RITUALS - vrouwelijke en/of mannelijke masseurs mogelijk Duur Prijs uitvoering
Sacred Union Ritual voor koppels (2:1) 1,5 uur 320 1 practitioner op futon