Bij Bewust Zijn Nederland gaan we op zoek naar jouw verlangens

Edith en Eric vormen samen Bewust Zijn Nederland en worden hierin ondersteund door Maria en Stephan.
Edith en Eric geven ieder vanuit de praktijk coaching, massages en workshops op het gebied van Intimiteit en Seksualiteit. Wij zijn echtgenoten, geliefden en ouders. Bewust Zijn Nederland is een samenbundeling van onze talenten en passies.
Het is het beste van onszelf.

 

Binnen onze praktijk zien we dagelijks dat door onwetendheid op het gebied van seksualiteit er veel oordelen, angsten en misverstanden bestaan. Zo jammer! Want seks is de basis van ons bestaan. De seksuele energie in jezelf laten stromen is helend en samen seks en/of intimiteit beleven is bevrijdend, verbindend en magisch. Hoe mooi zou dat zijn als we helemaal vrij zijn van weerstand.

Wij faciliteren met onze workshops (individueel of met meerdere personen) en het meerdaags programma (gelegenheids)stellen om meer kennis te krijgen en de eigen en elkaars seksualiteit te onderzoeken.

Niets is ons te gek. We delen de ervaringen uit ons leven en onze relaties. Ook wij blijven zelf voortdurend leren: in de praktijk van het leven, onze liefde en de trainingen die wij volg(d)en.

Want seksualiteit zit niet alleen in een relatie, maar in ALLES!

Het team

 

Edith  (Bewust zijn Nederland):

Mijn grootste weerstand weerspiegelt mijn grootste verlangen.

Ik ben opgegroeid met ‘seks is niet leuk, seks is vies’. Vroeger liep ik weg voor seks. Maar ik had en heb nog steeds een enorm verlangen naar onderzoeken en groei. Toen ik in aanraking kwam met Tantra voelde dat als thuiskomen. Opeens werd mij heel veel duidelijk. De seksuele energie IS de levensenergie. Dit ZIJN wij. Hiermee verbinden was spannend, ik ben door vele lessen en lagen van mezelf gegaan. Ik zie nu in dat ik eigenlijk bang was voor mijn eigen kracht. Voor mij is een wereld open gegaan met veel meer overgave, heling, plezier en passie. Overleven werd LEVEN en genieten. Dit wil ik iedereen laten ervaren! Vanuit mijn eigen ervaringen wil ik iedereen bijstaan om de eigen intimiteit en seksualiteit te onderzoeken en te laten ervaren wat dit voor je doet. 

Eric  (Bewust zijn Nederland):

Ik ben een pragmaticus, liefde overkomt je niet, het is een vaardigheid.

Opgegroeid in een vrije omgeving. Altijd vrijheid in de relatie nagestreefd. Hierbij alle valkuilen en mindfucks tegen gekomen. Ik leid nu een bewust en weloverwogen polyamoreus bestaan. Ik maak jou graag nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is en begeleid je daar graag in.

 

 

 

Maria (Pura Vida Maria)

Op het spirituele en tantrische pad sinds 2011 en dit laten samengaan met opleidingen in Reiki en massage. Ik leid een bewust bestaan vrij en ongedwongen. Ik heb een wens om anderen vanuit deze kennis en ervaring te ondersteunen. Bewust Zijn Nederland is een samenbundeling van talenten en passies.

 

 

 

Stephan

Vanuit een traditionele omgeving en huwelijk had ik veel mindfucks ten opzichte van tantra en een vrij leven. Ik ben de uitdagingen bewust aangegaan en leid nu een polyamoreus leven. Ik wil graag anderen inspireren en ondersteunen bij het nemen van belangrijke wentelingen in het leven.