Intimiteit en relatie coaching BZ

 

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen leven, maar je hoeft het niet alleen te doen! Wij lopen graag een stukje met je mee.

 

We ondersteunen iedereen die vragen heeft of problemen ervaart op eigen intimiteit en seksualiteit en relaties. Niets is te gek. Soms is het gewoon fijn om even een klankbord te hebben om dingen voor jezelf of met je partner een goede plek te geven. Want soms wil je weer “gezien” worden door je partner en soms loopt de relatie stroef bv. bij onenigheid en/of na vreemdgaan.

 

Door middel van een gesprek, praktische oefeningen en (innerlijke) inzichten (her)vind je de kracht in jezelf. Hierdoor wordt het gevoel van ZIJN herkend en versterkt en ben je beter in staat keuzes te maken die bij jou passen.

Dit geeft inzicht, (innerlijke) vrijheid en balans in je leven.

 

Wij gebruiken alles wat nodig is om je te ondersteunen om zelf je eigen doelen en wensen in je persoonlijke ontwikkeling te realiseren. Wij gaan uit van een holistisch wereldbeeld (lichaam, ziel en geest zijn één) en gebruiken wat nodig is.

 

Het gesprek kan in de praktijk zijn, maar ook in het bos of aan het water. Net wat nodig is, zoals we zullen bespreken in het 1e gesprek of gaandeweg tegenkomen.

 

Woon je ver weg of ben je niet in staat om naar de praktijk te komen?
Geen probleem!
Coaching via Facetime of videobellen is ook mogelijk.

Coaching Duur Prijs
Individueel 1 uur 90
als koppel 1 uur 100