Sacred Union Ritual

1 practitioner

Sacred Union Ritual Individueel

Tijdens dit ritueel werken we met iedereen die ondersteuning zoekt bij het verkennen van één of meer aspecten van hun seksualiteit.

In plaats van te vertellen wat je kan doen werken we voornamelijk met het lichaam, intimiteit, eros, emotie en geest. We gebruiken de kracht van plezier en aandacht als hulpmiddel voor genezing en transformatie.

In tegenstelling tot de massage waarbij je alleen de ontvanger bent (one way touche) is het mogelijk om je uit te drukken en hierbij de bodyworker aan te raken (two way touch).
Orale seks en gemeenschap horen hier niet bij.

De belangrijkste gebruikte methodes zijn beweging, ademhaling, aanraking, lichaamsbewustzijn, toestemming en seksuele vaardigheden. We begeleiden je door sensuele, seksuele en erotische ervaringen op een veilige en niet-oordelende wijze. We dragen actief bij aan je ervaring en ondersteunen je in je persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn.

De sessies zullen elke keer anders zijn.
Dit komt doordat de focus elke keer anders zal zijn.
Deze kan bv. liggen op het lichaam, op coaching, op interactie en wederzijdse verkenning, op bewustwording, energie, overgave, Sjamanisme, massage en veel meer.
Dit is waarom we voor de sessie naar jouw wensen, grenzen en intentie zullen vragen.
Meestal combineren we meerdere methodes en vaardigheden om er optimaal voor jou te kunnen zijn. Welke deze zullen zijn, zullen afhangen van jouw wensen en de mogelijkheden van jouw bodyworker.

RITUALS - vrouwelijke en/of mannelijke masseurs mogelijk Duur uitvoering
Sacred Union Ritual individueel (1:1) vanaf 1,5 uur vanaf 220 1 practitioner op futon
Sacred Union Ritual individueel (1:2) vanaf 1,5 uur vanaf 240 2 prctitioners op futon