Weekend retreat Vrijheid in Seksualiteit

In het weekend Vrijheid in Seksualiteit voelde ik dat mijn energie weer helemaal ging stromen. Door de fantastische begeleiding van Edith en Eric voelde ik me helemaal open gaan en kon ik letterlijk weer meer vrijheid voelen op het gebied van seksualiteit door de oefeningen die we deden. Daardoor heb ik weer meer mijn zelfliefde kunnen voelen en ik voel me meer geankerd in mijn eigen seksualiteit. De bedding was heel veilig, het was ontdekkend, speels, uitdagend, open en heel liefdevol. Doordat dit weekend met een hele fijne open groep was, voelde ik een intense open liefdevolle verbondenheid met elkaar wat me erg goed heeft gedaan. Bij Edith en Eric voel ik me heel vrij, iedereen laat elkaar in de waarde. Zo fijn zou ik me veel vaker willen voelen.

———

Het was een heerlijk weekend. Ik zou het zo weer doen en de kans dat ik weer zo,n heerlijk weekend ga doen bij Eric en Edith is heel groot. Ze zijn er voor je. De sfeer was veilig omdat alles bespreekbaar is.  De oefeningen waren speels en ik heb geleerd beter mijn grenzen aan te geven.  De zaterdagavond was erg fijn, goeie sfeer en ik kwam innerlijke processen tegen in mezelf met zelfliefde. Het was fijn om te voelen dat ik ergens doorheen ging en meer zelfliefde heb kunnen ervaren.

Basis cursus Tantra
Jullie zijn zeer ervaren begeleiders die op een toegankelijke wijze Tantra bij geïnteresseerden introduceren, zo dat een ieder voor zichzelf kan ondervinden of het iets kan zijn waar ze in verder willen of niet!

Tantra massage
Ik heb echt intens genoten van de massage die je me hebt gegeven. Ik vond het bijzonder om de passie bij jou te voelen en hoe je me hebt aangeraakt en dingen hebt laten voelen zoals ik ze nog nooit had gevoeld. Ik heb mij vanaf het begin bij je op mijn gemak gevoelt, je straalt een bijzonder fijne energie uit die warm en geborgen is. 
 
Voor mijzelf heb ik veel uit de massage gehaald en hoe mijn lichaam reageert en een beetje kunnen proeven wat de mogelijkheden zijn. Ik wil voor mezelf dan ook echt verder uitzoeken om meer de controle los te laten, meer te genieten, meer me te laten horen, beter te ademen. Ik vond met name ook het effect door beter te ademen heel bijzonder, dat ik het gevoel wat er was in mijn lingam als je die aanraakte ook door mijn hele lichaam kon laten stromen.
 
Ik heb in de avond nog een heerlijk ontspannen en warm gevoel gehad in mijn lichaam. Vanochtend voelde ik nog de sexuele energie stromen en heb ik dat gewoon aangevoeld en van genoten. 
 
Dank je wel voor het luisteren en de aandacht die je me hebt gegeven. Het was een bijzondere en mooie ervaring. 
Tot de volgende sessie! 

Tantra massage 

Ervaring van 70 jarige vrouw die eens een orgasme wilde ervaren (1e keer):

Dankjewel lieve Eric  ik zit nog na te genieten.Ik vond het super, ik had geen verwachtingen en probeerde me gewoon open te stellen. Me te laten verrassen. Nooit te oud om te leren ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜. Eigenlijk is de weg er heen veel leuker dan zo'n "overgewaardeerd?" moment.Toch heel blij en dank je wel nogmaals.

Tantra massage mei 2023
Hi Edith, ik ben weer een beetje geland. Ik vond de tantra massage een mooie intense ervaring. Dank je wel. Ik "voel en geniet" nog na.

Una Noche Magica 11 nov. 2022
wat was het een heerlijk avond gisteren una noche magica Woodstock, heerlijk hoe jullie de sfeer opgebouwd hebben, heel fijn die sfeer van het is magie maar zonder poespas, de hapjes en drankjes.... ieder is volwassen, zorg voor jezelf en dat doe je zo: geef je grens aan, handel ernaar, zorg dat jij jouw avond laat slagen. Echt zooo ontzettend heldere boodschap kreeg ik zelden!

Koppelcoaching juni 2022
De dearmouring heeft nogal wat los gemaakt. Werd flink ziek. Oor-, keelontsteking en migraine aanvallen. Grote opruiming dus.

Wat er op mentaal vlak is omgezet is mega. Daar heb ik al meerdere resultaten van gemerkt. Super fijn.

Leuke recensie ertussendoor...

Jullie zouden in het basispakket van de ziektekosten moeten zitten voor iedereen die zich beter wil voelen

Truffelknuffel 31-10-2022
Hoi Edith en Eric,

Dank jullie wel voor het zorgdragen van een fijne veilige zachte uitnodigende bedding tijdens de truffel reis van gister. Het voelde helemaal goed en perfect. Ik kon me helemaal overgeven en gedachten die af en toe opkwamen, kon ik weer laten varen.

Dank je wel in het bijzonder voor jouw aandacht, Eric. Zoals ik aan het einde al zei: jij wist mij op de juiste plekken te raken met je handen tijdens de massage. En ook je speelsheid hielp mij om mijn speelse kind uit te nodigen en te laten zijn.

Una Noche Magica aug. 2022
Jeetje mineetje. Wat een avond! Wat een groep en hoe gaaf dat het jullie lukt om iedereen erbij te laten horen. Iedereen niemand die erbuiten valt.

Wat een heerlijke sfeer, fijne muziek en wat fixen jullie 2 dat toch maar weer zeg. Woodstock 3.0 de luxe en de oefening met blinddoek staan for ever in my mind! Geweldig. Genoten. Ongelofelijk.

Damnnn. So good. Thx weer jullie kanjers

Na de cursus Vrijheid in seksualiteit 2022
Ik wilde nog zeggen dat ik jullie werk geweldig goed vind. Alle vragen die stellen zetten van alles in gang! Het zit hem in het toepassen in de dagelijkse dag. Mijn verlangens en grenzen uitspreken lukt me zonder dat ik afsplits en Ik kan tegenwoordig veel beter mijn grenzen stellen wat er wel en niet past voor mij. Ik ben veel minder aan het pleasen en uithouden, veel meer aan het genieten. Ik heb gemerkt dat er een heel stuk in mij is geheeld. Dank jullie wel. Heel blij met jullie.

Review Meerhanden massage in Limmen 18-1-2022:

Vooraf hoge verwachtingen, veel goeie dingen gehoord over de organisatoren. Mooie ruimte, sfeervol. Goeie muziek en leuke variatie in deelnemers. Stenen bepalen met wie je masseert en na een mooie inleiding door Eric en vertrouwen gevende woorden van Edith gaat het beginnen. Massage voor iedereen, mannen die elkaar masseren, vrouwen idem en door elkaar. Zelfverzekerde mensen en onzekere, iedereen mag er zijn en voelt zich even in zijn of haar eigen droom of paradijs. In een flow en mix van energie, muziek, aanrakingen, zacht en stevig en zonder te weten wat er komt kom je totaal tot jezelf. De energie van de andere deelnemers op andere tafels vergroten de fun en maken het genieten nog bijzonderder. Zo maar een dinsdagavond wordt een night to remember. Super ervaring, verwachting meer dan overtroffen, wow. En dat alles onder de bezielende leiding en totaal leuke Masters of Ceremony: Edith en Eric!

~ Jurgen ~

Tantra Massage aug. 2018
Goedemorgen, heerlijk wakker geworden๐Ÿ˜Š. Ik heb de avond als heel ontspannen ervaren. Mijn grenzen zijn gerespecteerd en aangevoeld wat maakte dat ik helemaal in de flow kon gaan. Ik kon daardoor mijn gedachten loslaten en laten gebeuren wat er ontstond, bijzonder om te voelen, dank jullie wel!