Klassieke tantra massage

Klassieke Tantra Massage 

Met onze Klassieke Tantra Massage creëren we een ruimte om jouw sensualiteit uit te breiden zodat je volledig bewust wordt van je lichaam. Wij helpen je om spanningen en blokkades los te laten, waardoor je energie weer vrij door je lichaam kan stromen.

Een van de belangrijkste ideeën van de Tantra Massage is om je eigen seksuele energie te wekken en te verhogen en te integreren in je leven.

De flow van de massage is elke keer anders en volgt geen vast patroon.

Met getrainde intuïtie begeleiden we je in een diepe ontspannen staat van ZIJN. 

Eerst heb je een gesprek met de masseuse of masseur waarin de intentie, duur en grenzen van de massage worden besproken.
De massage wordt gegeven op een futon op de vloer. Het is mogelijk deze massage te laten uitvoeren door 1 of 2 masseurs.

Klassieke Tantra Massage voor koppels (1 of 2 masseurs)

Veel koppels bezoeken ons om hun sensualiteit op een andere manier te ervaren en te beleven. Voor de meesten van hen is het een compleet nieuwe ervaring om hun partner aangeraakt te zien door een vreemde. In een veilige en warme ruimte kan iedereen genieten van de aanraking, wetende dat hun partner vergelijkbare sensaties ervaart.

Het is een geweldige ervaring van vertrouwen en openheid die kan leiden tot nieuwe manieren om naar jullie sensualiteit en jullie relatie te kijken. 

Door je massage in dezelfde ruimte te ontvangen, hoor en voel je de emoties van je partner zonder dat je hem/haar zelf aanraakt. Dit kan voor veel koppels erg opwindend zijn. Aan het einde van de massage hebben jij en je partner een speciale tijd om samen te komen.

De meeste paren die deze vorm van massage hebben ervaren, beschrijven het als een emotioneel intense reis die een blijvende indruk achterlaat.

De massage wordt gegeven op een futon op de vloer. Het is mogelijk deze massage te laten uitvoeren door 1 of 2 masseurs.

MASSAGES (one way touch only) vrouwelijke en/of mannelijke masseur mogelijk Duur Prijs
Klassieke tantra massage vanaf 1 uur 120 per uur 1 masseur op futon
Klasieke tantra massage voor koppels 1,5 uur 240 1 masseur op futon
Klasieke tantra massage voor koppels 2 uur 300 2 masseurs op futon
Klassieke DUO tantra massage 1,5 uur 240 2 masseurs op futon