Tantra Massage Specials

Mogelijke toevoegingen aan de klassieke tantra massage (Specials)

Tantra heeft een sterk fysieke component. Het uitgangspunt daarbij is dat de seksuele energie zich opbouwt langs de ruggengraat en vanaf daar kan stromen naar elk lichaamsdeel. Meestal blijft de seksuele energie echter beperkt tot de geslachtsdelen. Door een drukpuntenmassage van het lichaam kan deze energie beter door het lichaam stromen.  Deze wordt gevoeliger. Het resultaat van een de-armouring is dat je meer bewustzijn en (harts)verbinding hebt. Je kan beter keuzes maken wat bij je past.

Naast de de-armouring van het lichaam kan deze drukpuntenmassage ook worden toegepast op de geslachtsorganen: Lingam-, Yoni en Anale- de-armouring dus. 

 

Yoni massage

Yoni is het Sanskriet woord voor vulva of vagina, en het vertaalt zich ruwweg als 'heilige grot' of 'heilige ruimte'.

Yoni massage is een vorm van een sensuele massage die tot doel heeft mensen te helpen zich comfortabeler te voelen in zichzelf door hun relatie met hun lichaam te verkennen en te ontwikkelen.
Een Yoni massage is altijd gecombineerd met een algehele lichaamsmassage en een bekkenbodem drukpuntenmassage en zal altijd op jouw tempo gaan.
Ook zal er aandacht zijn voor jouw contact met je baarmoeder. Hier zit namelijk de KRACHT van elke vrouw.

Een Yoni hoort geen pijn te doen. De Yoni is een spier en net zoals in andere spieren kunnen er opgeslagen (vaak emotionele) spanningen aanwezig zijn. Hierdoor kan het contact met het eigen lichaamsdeel verstoord zijn. Dit is jammer, want dit vermindert het seksueel genot en hierdoor ook het genieten van de fijne sensaties en levensenergie die de Yoni jouw kan geven.
Een yoni de-armouring kan je hierbij helpen. 

Voor de massage zal de masseur of masseuse een gesprek met je hebben over jouw wensen en grenzen. Wij zullen deze altijd respecteren. Niets gebeurt zonder jouw goedkeuring. 

 

Lingam massage

De Lingam, Penis, Cock, Lul, enz kan veel genot bieden voor jezelf en je partner, tenzij de relatie hiermee verstoord is.

We merken dat er veel schaamte, taboe en misverstanden zijn over de Lingam. Hierdoor is er weinig bekend over de mogelijkheden en het werkelijke plezier die hij je kan bieden naast kinderen krijgen. Zoals:

  1. Je (levens)energie te vergroten
  2. Je (zelf)liefde te vergroten
  3. Om te helen

Wij helpen jou hierbij!
Naast praktische informatie geven wij een (de- armouring) massage waarin we je uitnodigen om met al jouw aandacht in jouw bekken gebied te zijn. Na een bekken/ drukpunten massage zullen wij jouw Lingam met ervaren intuïtie en respect aanraken zodat jij helemaal op zoek kan gaan naar jouw gevoel van ontspanning en genot. Dit mag jij dan expressie geven in je lichaam. Wij zullen je hierbij helpen door ademhalingsoefeningen en elk gevoel, emotie of beweging dat opkomt verwelkomen.
Lichaam en geest worden zo met elkaar verbonden. Het vergroot het gevoel van sensualiteit en contact met jouw lichaam waardoor je veel meer sensualiteit, energie en bewustzijn in jouw leven kan brengen.

 

Anale de-armouring / massage

In de anus bevat de grootste concentraties zenuwen van het lichaam.
Onze ontspannende bekkenbodem- en anale massage kan zowel helend als plezierig zijn. En geeft je ruimte voor meer sensualiteit, nieuwe ervaringen en transformaties.

De Massage van de "Heilige Plek" is een manier om anaal genot te produceren en geeft mannen een verhoogd gevoel van welzijn.
Een meer ontspannen anus geeft meer ontspanning en flexibiliteit in het leven.
Zowel voor de man als ook voor de vrouw.

We beginnen de Prostaatmassage met een massage van de billen (het stimuleren van het seksuele chakra). Na een bekkenbodemmassage gaan we over op een zachte massage van de rozet en dringen uiteindelijk langzaam en zachtjes door in je anus.

Op deze reis naar de diepten van je lichaam ondersteunen we je door te ademen op een manier die je in staat stelt om te ontspannen en te genieten .

MASSAGES (one way touch only) vrouwelijke of mannelijke masseur mogelijk Duur Prijs uitvoering
Klassieke tantra massage Special 1,5 uur 180 1 masseur op futon