Una noche Magica

Tijdens deze maandelijkse terugkerende avonden creëren we een playground voor het ontmoeten van jezelf en anderen.  We gaan samen het gebied van tantra en intimiteit verkennen.
Het is een sfeervolle en diepgaande avond waar we op een respectvolle wijze met elkaar de wereld van intimiteit gaan ontdekken.
Het unieke aan deze avond is, dat stellen en singles van diverse leeftijden welkom zijn en dat het een avond is voor ervaren en beginners in Tantra. 
De sfeer staat in het teken van intimiteit, seksualiteit en de mindfucks hieromheen.
We ontdekken hoe we contact kunnen maken met wat er echt in je lichaam gebeurt, wat voel je en waar stroomt de vitale levensenergie heen? Wat voel je in je hart, in je lichaam en in je bekkengebied? Waar zit jouw verlangen in je lichaam en hoe stroomt dat? Durf je in al je openheid naar jezelf hier contact mee te maken en je hier in mee te laten stromen?
Je leert om trouw aan jezelf te zijn, je grenzen te stellen én te bewaken.

Alles wat wij aanbieden aan mogelijkheden is om jou/ jullie (nog) meer kennis, ervaring en groei te geven zodat jullie meer vertrouwd raken met jezelf en elkaar. Met als doel het brengen van passie, vuur, verbinding en liefde in jezelf en de relatie.
En je leert om af en toe een stapje buiten je comfortzone te zetten, daar begint de fun!

Je verkent, geniet en speelt in jouw eigen tempo en op jouw eigen manier, zodat het ook
echt voor jou una Noche Magica wordt!
Elke avond staat los op zichzelf en heeft een ander thema. 

 

Una Noche Magica Duur
Individueel minimaal 4 uur 40
Als koppel minimaal 4 uur 70
tenzij anders vermeld in event