Una noche Magica

Tijdens deze maandelijkse terugkerende avonden creëren we een playground voor het ontmoeten van jezelf en anderen.  We gaan samen het gebied van tantra en intimiteit verkennen.
Het is een sfeervolle en diepgaande avond waar we op een respectvolle wijze met elkaar de wereld van intimiteit gaan ontdekken.
Het unieke aan deze avond is, dat stellen en singles van diverse leeftijden welkom zijn en dat het een avond is voor ervaren en beginners in Tantra. 
De sfeer staat in het teken van intimiteit, seksualiteit en de mindfucks hieromheen.
We ontdekken hoe we contact kunnen maken met wat er echt in je lichaam gebeurt, wat voel je en waar stroomt de vitale levensenergie heen? Wat voel je in je hart, in je lichaam en in je bekkengebied? Waar zit jouw verlangen in je lichaam en hoe stroomt dat? Durf je in al je openheid naar jezelf hier contact mee te maken en je hier in mee te laten stromen?
Je leert om trouw aan jezelf te zijn, je grenzen te stellen én te bewaken.

Alles wat wij aanbieden aan mogelijkheden is om jou/ jullie (nog) meer kennis, ervaring en groei te geven zodat jullie meer vertrouwd raken met jezelf en elkaar. Met als doel het brengen van passie, vuur, verbinding en liefde in jezelf en de relatie.
En je leert om af en toe een stapje buiten je comfortzone te zetten, daar begint de fun!

Je verkent, geniet en speelt in jouw eigen tempo en op jouw eigen manier, zodat het ook
echt voor jou una Noche Magica wordt!
Elke avond staat los op zichzelf en heeft een ander thema. 

 

Una Noche Magica Duur
Individueel minimaal 4 uur 45
Als koppel minimaal 4 uur 85
tenzij anders vermeld in event

Noche de Chicas

Tijdens deze avonden ontmoet je jezelf en andere vrouwen. In deze sisterhood gaa het over jou als vrouw. Over plezier met jezelf en andere vrouwen. Het zijn feervolle en diepgaande avonden waar we op een respectvolle wijze alle facetten van jezelf gaan ontdekken.
We gaan het hebben over thema's die ons als sisters aangaan, waar we allemaal in het leven mee te maken hebben. Voel hoe het is om comfortabel in je lichaam te zijn, wat jouw lichaam te zeggen heeft en hoe jij dit kan inzetten voor jezelf. Ook jouw spiritualiteit hoort hierbij.

Ze zeggen wel eens “jouw lichaam is een tempel”. Dat is ook zo, maar als vrouw wordt dat niet altijd zo gevoeld. Ondanks adorering van anderen kan het zijn dat het eigen gevoel over het lichaam niet altijd als positief ervaren wordt.
Gewoon omdat er geen tijd is om met de aandacht “naar binnen” te gaan of omdat je niet weet HOE je dat zou moeten doen. Ook kan het zijn dat het te spannend is om al die mooie, maar gevoelige gevoelens binnen te laten komen.

Van oudsher kan hier zoveel pijn, schaamte en onbegrip op zitten dat de verbinding er niet meer is.
Wij hebben ervaren dat dit niet altijd nodig is. Het geeft zoveel meer vrijheidsgevoel als er meer ontspanning is zowel n het lichaam als in het hoofd. Alles zal veel meer stromen en zal je meer openheid, blijheid en energie geven. 
Vooral dit samen met ander Sisters aangaan zal al helend werken.

Wij, Maria en Edith zullen er voor je zijn. We zullen mooie oefeningen aanbieden die jou helpen dichter bij jezelf te komen. Los te laten en JEZELF te zijn.
Als je een verlangen voelt om meer vrijheid en blijheid in jouw leven te voelen willen we je graag de kans geven om jou dit te laten ervaren.

De avond:
We starten om 19.30 uur in een kring voor praktische zaken en het delen van ervaringen en doen we een oefening om in jezelf aan te komen.
Om 22.15 uur eindigen we de avond met een gezamenlijke oefening om om 22.30/ 23.00 uur weer naar huis te gaan.