Noche de Chicas

Women only
Tijdens deze avonden ontmoet je jezelf en andere vrouwen. In deze sisterhood gaat h
et over jou als vrouw. Over plezier met jezelf en andere vrouwen. Het zijn feervolle en diepgaande avonden waar we op een respectvolle wijze alle facetten van jezelf gaan ontdekken.
We gaan het hebben over thema's die ons als sisters aangaan, waar we allemaal in het leven mee te maken hebben. Voel hoe het is om comfortabel in je lichaam te zijn, wat jouw lichaam te zeggen heeft en hoe jij dit kan inzetten voor jezelf. Ook jouw spiritualiteit hoort hierbij.

Ze zeggen wel eens “jouw lichaam is een tempel”. Dat is ook zo, maar als vrouw wordt dat niet altijd zo gevoeld. 

Ondanks adorering van anderen kan het zijn dat het eigen gevoel over het lichaam en leven niet altijd als positief ervaren wordt. Gewoon omdat er geen tijd is om met de aandacht “naar binnen” te gaan of omdat je niet weet HOE je dat zou moeten doen. Ook kan het zijn dat het te spannend is om al die mooie, maar gevoelige gevoelens binnen te laten komen.

Van oudsher kan hier zoveel pijn, schaamte en onbegrip op zitten dat de verbinding met jezelf of andere sisters er niet meer is.
Wij hebben ervaren dat dit niet altijd nodig is. Het geeft zoveel meer vrijheidsgevoel als er meer ontspanning is zowel n het lichaam als in het hoofd. Alles zal veel meer stromen en zal je meer openheid, blijheid en energie geven. 
Vooral dit samen met ander Sisters aangaan zal al helend werken.

Wij, Maria en Edith zullen mooie oefeningen aanbieden die jou helpen dichter bij jezelf te komen, los te laten en JEZELF te zijn.
Als je een verlangen voelt om meer vrijheid en blijheid in jouw leven te voelen willen we je graag de kans geven om jou dit te laten ervaren.

De avond:
We starten om 19.30 uur in een kring voor praktische zaken en het delen van ervaringen en doen we een oefening om in jezelf "aan te komen`. Daarna doen we oefeningen van het onderwerp van de avond. ) Dit is elke keer anders. Dit hangt vaak af van de vraag van de groep die in tussentijd ontstaat.
Meestal eindigen we de avond met een gezamenlijke oefening om om 22.00 uur weer naar huis te gaan.

Kijk in de agenda wanneer de eerst volgende Noche de Chicas is.
Als je je hebt aangemeld krijg je alle extra informatie voor deze avond toegestuurd.

Neem contact met ons op als je twijfelt. We zijn er voor je.

Lieve groet,

Maria en Edith